17.06.2014

 Uniunea Intreprinzatorilor Maghiari din Maramures, s-a reunit la a treia conferinta in data de 17 iunie 2014 , in sala de conferinte a Hotelului Rivulus .

  La deschiderea conferintei Presedintele Uniunii Komlosi Jozsef i-a salutat pe cei prezenti.

Dupa care Balog Zoltan reprezentantul biroului Carpathian Region Business Network din Satu Mare, a tinut o prezentare despre modul de intocmire a proiectelor din fonduri EU si impedimentele ce pot sa apara in urma acestora ,tinand cont de experienta anilor 2007-2013 .

   In continuare a preluat cuvantul directorul general al Grupului Electro -Sistem ,Blasko Istvan ,un om de afaceri de succes ,care a abordat probleme interesante ce prezinta construirea unui business de succes si informatii pretioase ce au retinut atentia participantilor .-

Urmatorul vorbitor a fost Farkas Levente ,intemeietorul Scolii de Marketingdin TG Mures ,care a subliniat in discursul sau importanta marketingului in afaceri.

Dupa o pauza de cafea ,Komlosi Jozsef a prezentat membrilor Uniunii problemelegate de noile modificari ale legistlatiei si in ce priveste impozitarea .

La sfarsit Varga Zsolt -arhivar- ,a vorbit despre aniversarea a 100 de ani de laizbucnirea primului razboi mondial .

  La conferinta au participat 33 de persoane ,25 membri ,5 invitati si 3 dinpartea media ,carora le multumim pentru prezenta .

  Conferinta  s-a incheiat printr-un mic dineu  , urmat de discutii . 

 24.01.2014
Receptia de Anul Nou 2014, pentru membrii asociatiei, eveniment organizat la restaurantul Millenium din Centrul Vechi.